Μενού
Δεμένο πλοίο σε λιμάνι
Απεργιακή κινητοποίηση σε λιμάνι | EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

Ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί (10/12) στη Ρόδο και πιο συγκεκριμένα στο λιμάνι του νησιού, όταν το Ε/Γ πλοίο «SEA STAR LINDOS» σημαίας Παλάου, προσέκρουσε στην προβλήτα με το αριστερό πρωραίο τμήμα του.

Το ατύχημα στη Ρόδο καταγράφηκε κατά τη διαδικασία κατάπλου, ενώ το πλοίο εκτελούσε δρομολόγιο από Φετιγιέ της Τουρκίας προς το «νησί των Ιπποτών» με 41 επιβάτες και οκτώ μέλη πληρώματος, οι οποίοι αποβιβάσθηκαν με ασφάλεια.

Όπως αναφέρεται, από την πρόσκρουσε προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο πλοίο και στην πύλη ελέγχου Σένγκεν, ενώ από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός ατόμων ούτε παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο στη Ρόδο απαγόρευσε τον απόπλου του «SEA STAR LINDOS» μέχρι την αποκατάσταση της ζημιάς και την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον νηογνώμονα που παρακολουθεί το πλοίο, ενώ οι επιβάτες προωθήθηκαν ή πρόκειται να προωθηθούν στον προορισμό τους με μέριμνα της εταιρείας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA