Πυρετώδεις είναι οι έρευνες των αρμόδιων αρχών στον ποταμό της Κρεμαστής στη Ρόδο μετά τις καταγγελίες για μεγάλο ζώο στην περιοχή.
Υπάρχουν επώνυμες καταγγελίες για ζώο που είδαν την ουρά του και να κρύβεται σε καλαμιές στον ποταμό και τους θύμισε κροκόδειλο, σύμφωνα με το rodosreport.gr.
Μάλιστα, ανδρόγυνο υποστήριξε πως περνούσε από παραποτάμιο δρόμο με μηχανάκι και δέχτηκε επίθεση στο πίσω μέρος του δικύλου από ζώο που εξαφανίστηκε στις καλαμιές.
Στην περιοχή βρίσκονταν πυροσβέστες, το δασαρχείο αλλά και κτηνίατροι, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί κάποιο ζώο.
Και όσο το σενάριο μπορεί να φαντάζει αστείο, έχει συμβεί στο παρελθόν. Το 2015 εμφανίστηκε στο Φράγμα Ποταμών Αμαρίου της Κρήτης κροκόδειλος που ονομάστηκε «Σήφης» αλλά δυστυχώς εξέπνευσε όταν χειμώνιασε.
Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.