Μενού
rodos-kideia 40hronoy
Κηδεία 40χρονου στη Ρόδο | rodiaki.gr
  • Α-
  • Α+

Στιγμές συγκίνησης καταγράφηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής (04/08) στον Αρχάγγελο Ρόδου, όπου τελέστηκε η κηδεία του 40χρονου εθελοντή Πυροσβέστη, Γιώργου Χατζηνικόλα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τετάρτη.

Σύμφωνα με τη rodiaki.gr, η νεκρώσιμος ακολουθιά ξεκίνησε στο κοιμητήριο του Αγίο Λαζάρου στον Αρχάγγελο, με οικογένεια, συγγενείς και φίλους να λένε το τελευταίο «αντίο» στο αγαπημένο τους πρόσωπο, το οποίο είχε δώσει «μάχη» με τις φλόγες στο «νησί των ιπποτών»

Ο 40χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Ρόδου την Τετάρτη (02/08) με έντονη δύσπνοια και λίγες ώρες αργότερα απεβίωσε, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του η οποία ψάχνει απαντήσεις για τον θάνατό του.

rodos - kideia 40hronoy
Κηδεία 40χρονου στη Ρόδο | rodiaki.gr
rodos - kideia 40hronoy
Κηδεία 40χρονου στη Ρόδο | rodiaki.gr

Ολοκληρώθηκε η δεύτερη νεκροψία

Αυτό που αξίζει να αναφερθεί είναι ότι σήμερα το πρωί ήρθε στο νησί και τεχνικός σύμβουλος – ιατροδικαστής που όρισε η οικογένεια, ο οποίος σε συνεργασία με την ιατροδικαστική υπηρεσία της Ρόδου, ολοκλήρωσαν την προβλεπόμενη διαδικασία και κατέληξαν στο ότι για να μπορεί να αντληθεί ένα ασφαλές συμπέρασμα για τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο τον 40χρονο Γιώργο Χατζηνικόλα του Νικολάου, θα πρέπει να ολοκληρωθούν πρώτα οι εργαστηριακές εξετάσεις και οι αναλύσεις που παραγγέλθηκαν.

Στη συνέχεια θα ενημερωθεί επισήμως η οικογένεια, ενώ το πόρισμα θα κατατεθεί και στην εισαγγελία Ρόδου, για να κινηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία.

Η Περιφέρεια υιοθετεί τα παιδιά του

Ο θάνατος του 40χρονου εθελοντή πυροσβέστη από τον Αρχάγγελο της Ρόδου παραμένει ένα άλυτο μυστήριο για την οικογένειά του, η οποία έχει βυθιστεί στο πένθος.

Οι ίδιοι αποφάσισαν να προσλάβουν Τεχνικό Σύμβουλο – Ιατροδικαστή, προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η οικογένεια του 40χρονου προσέφυγε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου, ζητώντας απαντήσεις για τον αιφνίδιο θάνατο του ανθρώπου της. Επιπλέον, τα παιδιά του άτυχου εθελοντή αποφάσισε να υιοθετήσει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Η απόφαση ελήφθη ομόφωνα χθες στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Η οικογένεια θα χρηματοδοτείται με το ποσό των 24.000 ευρώ ετησίως, έως ότου τα παιδιά φτάσουν στην ηλικία των 18 ετών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA