Μενού
Στο δικαστήριο η Ρούλα Πισπιρίγκου
Στο δικαστήριο η Ρούλα Πισπιρίγκου | ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών εκδικάστηκε μία από τις τρεις υπόθεσεις της Πάτρας με τους θανάτους των παιδιών, με τη Ρούλα Πισπιρίγκου να κρίνεται ένοχη για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Όπως έγινε γνωστό, η Ρούλα Πισπιρίγκου κρίθηκε ομόφωνα ένοχη για ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας σχετικά με τον θάνατο της μεγαλύτερης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Μετά από μία διαδικασία που διήρκησε σχεδόν 15 μήνες, το δικαστήριο υιοθετώντας την πρόταση της Εισαγγελέως της έδρας Ευαγγελίας Σπυριδωνίδου, κατέληξε στην ενοχή της κατηγορούμενης.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Δεν θα ζητήσει ελαφρυντικά

Στη δικαστική αίθουσα, όπου εκδικάζονται η πολύκροτη υπόθεση που είχε προκαλέσει αναβρασμό, βρίσκονται τα μέλη της οικογένειας της 35χρονης καθώς και ο πρώην σύζυγός της Μάνος Δασκαλάκης.

Ο συνήγορός της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, στην πρώτη του δήλωση σχετικά με την εκδίκαση της υπόθεσης ανέφερε πως η εντολέας του δεν θα ζητήσει ελαφρυντικά.

Μέσα στις επόμενες ώρες, αναμένεται να γίνει γνωστή η ποινή για τη Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία κατηγορείται και για τους θανάτους των άλλων παιδιών της, Μαλένας και Ίριδας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA