Μενού
pispirigkou
Ρούλα Πισπιρίγκου | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Να παραταθεί η προσωρινή κράτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου αποφάσισε το Μικτό Ορκωτό της Αθήνας, όπου δικάζεται για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της, της Ίριδας και της Μαλένας.

Η κράτηση της κατηγορούμενης και για τον θάνατο της τρίτης της κόρης, της Τζωρτζίνας, παρατείνεται έως τις 30/9/2024.

Κατόπιν αυτού, στο βήμα του μάρτυρα έχει ανέβει ο πατέρας των παιδιών Μάνος Δασκαλάκης.

Η δίκη Πισπιρίγκου για τη Τζωρτζίνα

Σημειώνεται πως στη δίκη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, η εισαγγελέας έχει προτείνει την ενοχή της κατηγορούμενης, κάτι που επικρίθηκε έντονα από τη νομική της εκπροσώπηση.

«Το χέρι που έδωσε την κεταμίνη στη μικρή Τζωρτζίνα δεν είναι άλλο παρά το χέρι της μητέρα της» είπε, χαρακτηριστικά, η εισαγγελική λειτουργός.

«Δεν βρέθηκε κάτι που να συνάδει με την αιτία θανάτου. Τίποτα, ούτε το παραμικρό. Ο θάνατος στο Αγλαΐα Κυριακού δεν προήλθε από τίποτα άλλο εκτός από τη χορήγηση της κεταμίνης. Την ώρα που μπαίνει η γιατρός το παιδί είναι ήδη σε καρδιοαναπνευστική ανακοπή» σημείωσε, σε άλλο σημείο, και προσέθεσε:

«Κάνεις δεν ήταν στο δωμάτιο μέχρι την ανακοπή. Όλο το χρονικό διάστημα που έχει αποδειχτεί ότι έγινε η χορήγηση της κεταμίνης, ήταν μόνο εκείνη στο δωμάτιο. Το χέρι που έδωσε την κεταμίνη στη Τζωρζίνα ήταν αυτό της κατηγορούμενης».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA