Μενού
Ο Αλέξης Κουγιας
Ο συνήγορος της 33χρονης κατηγορούμενης στη δίκη για την Πάτρα | EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
  • Α-
  • Α+

Με την αγόρευση του Αλέξη Κούγια, η οποία στράφηκε κατά βάση ενάντια στον Μάνο Δασκαλάκη, συνεχίστηκε σήμερα, Πέμπτη (29/2) η δίκη της 33χρονης κατηγορούμενης από την Πάτρα, Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Η μάνα πονούσε και ο άλλος ο κλαρινογαμπρός ήθελε να φτιάξει ένα χαρούμενο περιβάλλον.  Ήταν επηρεασμένος από φίλους και συμπαίκτες  του οι οποίοι ήθελαν να τον απομακρύνουν από την οικογένειά του, για να ζήσει τη ζωή του. Έκανε παιδί για να φύγει η θλίψη από το σπίτι» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Κούγιας κατηγορώντας τον Μάνο Δασκαλάκη.

«Τελικά, η κατηγορούμενη σκότωνε παιδιά για να κρατήσει τον Μάνο ή έκανε παιδιά, για να κρατήσει τον Μάνο;» διερωτήθηκε στη συνέχεια ο γνωστός ποινικολόγος, προσπαθώντας να καταρρίψει το κατηγορητήριο για τη 33χρονη μητέρα.

Ο Αλέξης Κούγιας προσπάθησε να αναιρέσει τον ισχυρισμό ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου σκότωνε τα παιδιά της, για να κρατήσει κοντά τον Μάνο Δασκαλάκη και στάθηκε ιδιαίτερα στο «αγαπημένο παιδί» του πατέρα.

«Αφού ήθελε να κρατήσει τον Μάνο, γιατί σκότωσε το αγαπημένο του παιδί; Ήθελε να σώσει το παιδί, για να μείνει ο Μάνος. Λογική επιχειρηματολογία» τόνισε ο δικηγόρος της κατηγορούμενης.

«Επίσης, ο κ. Δασκαλάκης είπε στην κατάθεσή του: "η σχέση ήταν τυπική γιατί επιστρέψει μόνο για την Τζωρτζίνα. Με αυτή τη φράση αθωώνει την κυρία κατηγορούμενη. Είναι ή δεν είναι αυτό αντιφατικό"» κατέληξε η αγόρευση Κούγια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA