Η Ελληνική Αστυνομία, με σχετικό δελτίο Τύπου της, δημοσιοποίησε τα στοιχεία των δύο ατόμων, οι οποίοι συνελήφθησαν στις 24/4/2024 από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας για ληστείες σε κοσμηματοπωλεία στην Αθήνα.
Οι δύο «Ροζ Πάνθηρες» δρούσαν με τη μέθοδο του «ριφιφί» ενώ σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για διαρρήξεις, που είχαν πραγματοποιήσει σε καταστήματο του κέντρου της Αθήνας.


Συγκεκριμένα, σε βάρος των κατηγορουμένων ασκήθηκε ποινική δίωξη για διακεκριμένη κλοπή κατά συναυτουργία από δύο ή περισσότερους δράστες, που είχαν οργανωθεί με σκοπό τη διάπραξη κλοπών και διαπράττουν κλοπές κατ’ επάγγελμα, κατ’ εξακολούθηση με συνολική αξία των αφαιρεθέντων αντικειμένων, η οποία υπερβαίνει τις 120.000 ευρώ.
Ποιοι είναι οι δύο «Ροζ Πάνθηρες»
Πρόκειται για τους:
1. (επ) JOVANOVIC ή MANGALOV (ον) ZORAN ή ANGEL του ZIVAN ή STOIMENOV και της IVANKA ή SVETLANA, γεννηθέντα την 11-10-1971 στη Σερβία και
2.(επ) TESIC ή PESIC (ον) SLADJAN του SVETOZAR και της SVETLANA, γεννηθέντα την 1-3-1974 στη Σερβία ή Σλοβενία.

- Τι ομάδα ήταν οι πρωθυπουργοί της Ελλάδας από το 1974 έως σήμερα
- Η πρώτη πολιτική κωλοτούμπα έγινε στη ΔΕΘ το 1985 από τον Ανδρέα Παπανδρέου
- Δημιουργήθηκε όντως ο πρώτος φραπές στη ΔΕΘ το 1957; Η ταινία που αποδεικνύει το αντίθετο
- Συγκλονίζει ο Σταύρος Φλώρος: «Είχα τις αισθήσεις μου, έπιασα το πόδι μου και είδα ότι κόπηκε»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.