Σταμάτησαν το πρωί του Σαββάτου (15/6) οι έρευνες για τον εντοπισμό του 75χρονου Ολλανδού αγνοούμενου στη Σάμο, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του ΣΚΑΪ, βρέθηκε νεκρός από την Πυροσβεστική.
Ο 75χρονος από την Ολλανδία αγνοούνταν εδώ και έξι ημέρες, ενώ φέρεται να εντοπίστηκε από μέλη Ομαδας Ίκαρος (ντροουν ) της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του νησιού.
Η σορός του ηλικιωμένου βρέθηκε στην Περιοχή Λιμνιώνας, όπου τα ίχνη του είχαν εξαφανιστεί το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, όταν είχε ξεκινήσει να πάει για πεζοπορία.
Τελευταία φορά ο Ολλανδός τουρίστας εθεάθη ταλαιπωρημένος στο «μονοπάτι 13», να παίρνει μια διαδρομή μισής ώρας που πηγαίνει προς το μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη.
- Μυτιλήνη: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στο αεροδρόμιο
- Γιατί δεν αναρτήθηκαν αφίσες του Pride στο Μετρό; Η απάντηση - εξήγηση της ΣΤΑΣΥ
- Οι προβλέψεις Καμμένου για τις εκλογές: «Πολύ πάνω από 10% η Καρυστιανού, πιθανώς εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ»
- «Eάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου» - Η Τούνη απαντά για το μέγεθος του μαγιό της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.