Μενού
Αστυνομικοί στην πρεσβεία του Ισραήλ
Παρατεταγμένοι αστυνομικοί έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ | EUROKINISSI / ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ
  • Α-
  • Α+

Σε αυξημένη επαγρύπνηση είναι οι υπηρεσίας ασφαλείας στη χώρα μας μετά την επίθεση που δέχθηκε το Ισραήλ από το Ιράν το προηγούμενο Σάββατο, με τους ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ να δίνουν εντολή για αυξημένες περιπολίες γύρω από στόχους του Τελ Αβίβ και της Τεχεράνης.

Ειδικότερα, Αντιτρομοκρατική και Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ) έχουν στοχεύσει σε συγκεκριμένα άτομα και, κυρίως, στις επικοινωνίες τους με άλλα άτομα που βρίσκονται στην Ευρώπη και στο Ιράν.

Πρόκειται για μία πανευρωπαϊκή επιχείρηση με αστυνομίες άλλων κρατών, ενώ σύμφωνα με το Open και τη Μήνα Καραμήτρου, στο μικροσκόπιο έχουν μπει και συγκεκριμένα άτομα, που βρίσκονται στην Ελλάδα, άλλων εθνικοτήτων, τα οποία είχαν απασχολήσει στο παρελθόν Αντιτρομοκρατική και ΕΥΠ.

Παράλληλα, εκτός από τις επαφές των υπόπτων, εξετάζονται εκτενώς τα social media τους και τα μέτρα ασφαλείας αναμανέται να αναβαθμιστούν σε περίπτωση που υπάρξει απάντηση του Ισραήλ στο Ιράν.

Σε ό,τι αφορά στα κέντρα κράτησης στη χώρα, βρίσκονται κι αυτά σε «κόκκινο συναγερμό».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA