Eπιχείρηση εξαπέλυσε η ΕΛΑΣ από νωρίς το πρωί της Τετάρτης 3 Δεκεμβρίου προκειμένου να εξαρθρώσει εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας φέρονται να δραστηριοποιούνται στην εκμετάλλευσης ανθρώπων, κυρίως ανήλικων αλλοδαπών.
Το κύκλωμα δρούσε εξαναγκάζοντάς τους ανηλίκους σε τέλεση αξιόποινων πράξεων με σκοπό την οικονομική τους εκμετάλλευση, μέσω πώλησης λαθραίων καπνικών προϊόντων σε καταστήματα ψιλικών και μίνι μάρκετ σε περιοχές της Αττικής.
Η επιχείρηση που στήθηκε από Υποδιεύθυνσης Καταπολέμησης και Διακίνησης Ανθρώπων και Αγαθών της Δ.Α.Ο.Ε έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής στη σύλληψη ατόμων που φέρονται ότι εμπλέκονται, ανάμεσα τους και το ηγετικό μέλος.
Σύμφωνα με πληροφορίες τoυ ert.news.gr, τέσσερα ανήλικα θύματα βρίσκονται υπό προστασία και τους παρέχεται βοήθεια.
- Βίντεο από τα επεισόδια στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου: Λεκτική επίθεση σε δημοσιογράφο του Reader από τα ΜΑΤ
- Ελπίζω να το διαβάσουν αυτό τα δύο παιδιά που έσωσαν τη μητέρα μου από τα δακρυγόνα
- Χανιά: Οι αγρότες αναποδογύρισαν περιπολικό στο αεροδρόμιο - Δύο τραυματισμοί στις εντάσεις
- Πέτρος Φιλιππίδης: Βγήκε το πόρισμα για τη φωτιά στο σπίτι του - Δεν ήταν εμπρηστική επίθεση
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.