Στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών κηδεύτηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (23/11) ο σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών.
Συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες είπαν και απλός κόσμος σήμερα είπαντο τελευταίο αντίο στον άνθρωπο που συνδύασε το όνομά του με τεράστιες τηλεοπτικές επιτυχίες και σειρές που αγαπήθηκαν και άφησαν εποχή.
Η σορός του σκηνοθέτη έφτασε στο Πρώτο Νεκροταφείο και δίπλα του βρισκόταν η σύζυγός του και τα παιδιά του.

Πλήθος κόσμου περίμενε για να τον αποχαιρετήσει μέσα στην αίθουσα τελετών, πριν αρχίσει η εξόδιος ακολουθία. Εκεί βρίσκονταν πολλοί συνεργάτες του, μεταξύ των οποίων άνθρωποι της τηλεόρασης, γνωστοί ηθοποιοί, σκηνοθέτες και σεναριογράφοι.

Η παράκληση της οικογένειας Μανουσάκη
Η οικογένειά του Μανούσου Μανουσάκη απεύθυνε παράκληση σε όσους επιθυμούν να τιμήσουν την μνήμη του να προσφέρουν χρηματική βοήθεια σε φορείς όπως Το Χαμόγελο του Παιδιού, Άλμα: Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων και Το Σπίτι του Ηθοποιού.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν του «Υγεία» ο Μανούσος Μανουσάκης «απεβίωσε μετά από μάχη με οξεία μυελογενή λευχαιμία, η οποία είχε διαγνωστεί πρόσφατα».

Όπως αναφέρεται «παρά τις ιατρικές παρεμβάσεις, η εξέλιξη της νόσου οδήγησε σε επιπλοκές που επέφεραν τον θάνατό του».

«Ο Μανούσος Μανουσάκης ήταν ένας σπουδαίος καλλιτέχνης, σπουδαίος σκηνοθέτης, με μεγάλο λαϊκό έρεισμα. Έφτιαχνε σπουδαία καλλιτεχνήματα που ακουμπούσαν τον κόσμο. Στον Μανούσο τα χρωστάμε όλα», είπε ο Απόστολος Γκλέτσος, που πρωταγωνίστησε σε σειρές του εμβληματικού σκηνοθέτη.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.