Εξασθενημένες μπόρες και βροχές θα περιλαμβάνει και την Τετάρτη (24/07) το σκηνικό του καιρού, σύμφωνα με την τελευταία πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου.
Ο μετεωρολόγος του Mega σημείωσε ότι το μεσημέρι αναμένονται στο εσωτερικό της Πελοποννήσου, στην κεντρική Στέρεα, στη βόρεια Εύβοια, τη Θεσσαλία, την Ήπειρο και τη Μακεδονία μπόρες, βροχές και καταιγίδες.
«Στα υπόλοιπα τμήματα της χώρας ο καιρός θα είναι καλύτερος», υπογράμμισε ο Γιάννης Καλλιάνος.
Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται στους 36-37 βαθμούς Κελσίου στα δυτικά, στα ηπειρωτικά και στα Επτάνησα, στους 34-35 στα βόρεια και στους 36-37 στις ανατολικές ηπειρωτικές περιοχές.
Ο καιρός στο Αιγαίο
Στα νησιά του Αιγαίου η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 30-35 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο με ένταση 4-5 μποφόρ. Στο Αιγαίο, σύμφωνα με τον Γιάννη Καλλιάνο, η ένταση των ανέμων θα φτάσει τα 7 μποφόρ.
Βροχές στην Αττική
Στην Αττική, από το μεσημέρι θα σημειωθούν βροχές στα βόρεια τμήματα. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 25 έως 35 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι θα πνέουν έως 4-5 μποφόρ στον Σαρωνικό και 5-6 στον νότιο Ευβοϊκό.
Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν μπόρες και βροχές από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 24 έως 33 βαθμούς Κελσίου.
Σύμφωνα με τον Γιάννη Καλλιάνο, την Πέμπτη η αστάθεια του καιρού θα παραμείνει.
Την Παρασκευή αναμένεται βελτίωση, με μικρή πιθανότητα για τοπικές βροχές.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.