Λευκό αναμένεται να είναι σήμερα το τοπίο σε αρκετές ημιορεινές περιοχές της χώρας.
Από νωρίς το πρωί των Χριστουγέννων σε περιοχές των Γρεβενών και στον Λαϊλιά στις Σέρρες, όπου η θερμοκρασία είναι -1 βαθμοί Κελσίου.
Κάτω από το μηδέν είναι η θερμοκρασία στα χιονοδρομικά κέντρα του Καϊμακτσαλάν στην Πέλλα και στη Βασιλίτσα Γρεβενών (-4), καθώς και στη Βλάστη Κοζάνης και στην Κλεισούρα Καστοριάς (-1).
Πού χρειάζονται αλυσίδες
Σύμφωνα με την αστυνομία, απαραίτητες είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες στα οχήματα που κινούνται προς τα χιονοδρομικά κέντρα της Ημαθίας και συγκεκριμένα στις επαρχιακές οδούς Νάουσας-Σελίου (από το 9ο χιλιόμετρο), Βέροιας-Σελίου (από το 18ο έως το 26ο χιλιόμετρο) και από Νάουσα προς 3-5 Πηγάδια (από το 9ο χιλιόμετρο).
Επίσης, αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται σε τμήμα της παλιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Βέροιας-Κοζάνης, μέσω Καστανιάς.
Διαβάστε επίσης: Χριστούγεννα με χιόνια, καταιγίδες και πολλά μποφόρ: Η πρόγνωση της ΕΜΥ για τον καιρό τις επόμενες ώρες
Δείτε live την εξέλιξη του καιρού:
- Η στιγμή που o δράστης ανοίγει πυρ και συλλαμβάνεται - Τραμπ: «Κανείς δεν θα πάρει τον έλεγχο της κοινωνίας μας»
- 30 εκατοστά φούστας: Το χρονικό της πιο παράλογης αστυνομικής καταδίωξης στην Ελλάδα
- Το ακριβότερο ακίνητο που πωλήθηκε ποτέ στην Ελλάδα - Η θεαματική διαφορά στην τιμή με το δεύτερο
- Η «προπόνηση» των ναζί στην Γκουέρνικα, ο βομβαρδισμός και ο Πικάσο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.