Σεισμός 3,9 Ρίχτερ σημειώθηκε την Παρασκευή (29/3) στη Δράμα, και πιο συγκεκριμένα λίγο πριν τις 09:00 το πρωί, ενώ τη δόνηση ακολούθησαν άλλες τρεις δονήσεις μικρότερης έντασης.
Ο πρώτος σεισμός των 3,9 Ρίχτερ κοντά στη Δράμα, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, είχε εστιακό βάθος 7,9 χιλιομέτρων ενώ το επίκεντρό του βρίσκεται 43 χιλιόμετρα βόρεια, βορειοανατολικά των Ποταμών.
Δύο λεπτά μετά, σημειώθηκε σεισμική δόνηση 3,3 Ρίχτερ, σχεδόν στο ίδιο σημείο και συγκεκριμένα 42 Χλμ. ΒΒΑ των Ποταμών Δράμας.
Η τρίτη δόνηση, μικρότερης έντασης, σημειώθηκε στις 8:55 και ήταν 2,4 Ρίχτερ ενώ η τέταρτη περίπου τέσσερα λεπτά μετά και ήταν μεγέθους 2,2 βαθμών.
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Η μεγάλη αλλαγή που κάνει το OPEN στο πρωινό του Σαββατοκύριακου
- Έμεινε άυπνος για 11 μέρες, έσπασε το Ρεκόρ Γκίνες, αλλά άρχισε να πληρώνει το τίμημα 30 χρόνια μετά
- Βόμβα Κούντροου για «Τα Φιλαράκια»: «Άνδρες σεναριογράφοι είχαν φαντασιώσεις με την Άνιστον και την Κόξ»
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη του σεισμού. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.