Σεισμός 3,9 Ρίχτερ σημειώθηκε την Παρασκευή (29/3) στη Δράμα, και πιο συγκεκριμένα λίγο πριν τις 09:00 το πρωί, ενώ τη δόνηση ακολούθησαν άλλες τρεις δονήσεις μικρότερης έντασης.
Ο πρώτος σεισμός των 3,9 Ρίχτερ κοντά στη Δράμα, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, είχε εστιακό βάθος 7,9 χιλιομέτρων ενώ το επίκεντρό του βρίσκεται 43 χιλιόμετρα βόρεια, βορειοανατολικά των Ποταμών.
Δύο λεπτά μετά, σημειώθηκε σεισμική δόνηση 3,3 Ρίχτερ, σχεδόν στο ίδιο σημείο και συγκεκριμένα 42 Χλμ. ΒΒΑ των Ποταμών Δράμας.
Η τρίτη δόνηση, μικρότερης έντασης, σημειώθηκε στις 8:55 και ήταν 2,4 Ρίχτερ ενώ η τέταρτη περίπου τέσσερα λεπτά μετά και ήταν μεγέθους 2,2 βαθμών.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη του σεισμού. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.