Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (12/07) στην Αχαΐα.
Σύμφωνα με την εκτίμηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 4,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.
Η σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 22:23, με επίκεντρο τη Χαλανδρίτσα Αχαΐας και έγινε αισθητή στην Πάτρα, όπως επίσης και σε περιοχές της Ηλείας και της Αιτωλοακαρνανίας.
Σεισμός στην Αχαΐα: Οι πρώτες εκτιμήσεις
Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός είχε μέγεθος 4,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίστηκε 10 χιλιόμετρα ανατολικά της Χαλανδρίτσας στην Αχαΐα.
Το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 26 χιλιόμετρα.

- Στέφανος Τραχανάς: «Η επιστήμη δεν με παρηγορεί απέναντι στο θάνατο»
- «Τραπ» και «Ρουφηχτό»: Οι κωδικές ονομασίες των ανήλικων που διακινούσαν ναρκωτικά σε σχολεία
- Πορτοσάλτε για Μητσοτάκη και εκλογές: «Αν αυτό το λέτε σοβαρότητα, εγώ πάω πάσο»
- Λόπεζ: «Θα έκανα σεξ με οποιονδήποτε από τους ηθοποιούς της ταινίας True Romance»
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη του σεισμού. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.