Σεισμός έγινε αισθητός στην Αχαΐα. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου είχε μέγεθος 4,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.
Το εστιακό βάθος υπολογίζεται σε 20,3 χιλιόμετρα, ενώ το επίκεντρο εντοπίζεται 11 χιλιόμετρα νπτιοδυτικά της Χαλανδρίτσας.
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σημειώθηκε διπλός σεισμός στην Εύβοια και συγκεκριμένα στην Ιστιαία, ο οποίος έγινε αισθητός τόσο στις γύρω περιοχές όσο και στην Αττική.
- Γιώργος Μαζωνάκης: Οι συλλήψεις των γιατρών για θανατηφόρο έκθεση, οι αντιφάσεις και τα νέα στοιχεία
- «Καλοκαίρι τέλος» από το Σάββατο: Έρχεται ραγδαία αλλαγή του καιρού με καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας
- Δάφνη: Έβαλαν απορρυπαντικό αντί για ξύδι στο φαγητό - Στο νοσοκομείο παιδιά και προσωπικό βρεφονηπιακού σταθμού
- Ο τιμοκατάλογος του ιατρείου στο Κολωνάκι: Πόσο κοστίζει η πλασμαφαίρεση
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη του σεισμού. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.