Μέτριος σε ένταση σεισμός στην περιοχή της Αμοργού καταγράφηκε στις 10:32 το πρωί της Κυριακής. Σύμφωνα με το σύστημα ενημερώσεων του Ευρωμεσογειακού και Γεωδυναμικού Ινστιτούτου η ένταση του σεισμού είναι 4,3 ρίχτερ.
Το εστιακό βάθος του σεισμού στην Αμοργό υπολογίζεται στα 13,6 χιλιόμετρα, ενώ το επίκεντρο της δόνησης, όπως έγινε γνωστό από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, εντοπίζεται στα 11 χιλιόμετρα νότια, νοτιοδυτικά της Αρσεκίνης.

- Ο Άρης Μουγκοπέτρος στην Ευελπίδων: «Βγάζουν όλοι το όνομα μου παντού, να βγάλουν και για το μοντέλο με τα ναρκωτικά»
- Μίνα Καραμήτρου: «Κορίτσια, διαφωνώ» – Το σχόλιο για Ρία Ελληνίδου, ο στίχος και η απρόσμενη αντίδραση
- Για ποια γυναίκα γράφτηκε ο θρυλικός «Πασατέμπος» του Μανώλη Χιώτη
- Το πιο παράξενο σήμα του ελληνικού ΚΟΚ αφορά έναν κίνδυνο από τα ουράνια
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη του σεισμού. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.