Μέτριος σε ένταση σεισμός στην περιοχή της Αμοργού καταγράφηκε στις 10:32 το πρωί της Κυριακής. Σύμφωνα με το σύστημα ενημερώσεων του Ευρωμεσογειακού και Γεωδυναμικού Ινστιτούτου η ένταση του σεισμού είναι 4,3 ρίχτερ.
Το εστιακό βάθος του σεισμού στην Αμοργό υπολογίζεται στα 13,6 χιλιόμετρα, ενώ το επίκεντρο της δόνησης, όπως έγινε γνωστό από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, εντοπίζεται στα 11 χιλιόμετρα νότια, νοτιοδυτικά της Αρσεκίνης.

- Fuel Pass: Ανοίγει και πάλι η πλατφόρμα - Με ΑΦΜ οι αιτήσεις από τους δικαιούχους
- Ξανά viral ο Γιάνης Βαρουφάκης: Χορεύει στη Μόσχα το techno τραγούδι με το όνομά του
- Ο «πατέρας» των Ταγμάτων Ασφαλείας: Όταν ο Ιωάννης Ράλλης αναλάμβανε τελευταίος κατοχικός πρωθυπουργός
- Λακωνία: «Εγώ την έδεσα, χτυπούσε την γυναίκα μου» λέει ο πατέρας της 30χρονης που πέθανε
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη του σεισμού. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.