Μενού
diki-sepolia
Κατηγορούμενοι για την υπόθεση στα Σεπόλια | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Να μην του αναγνωριστεί το ελαφρυντικό του προτέρου σύννομου βίου στον 55χρονο βασικό κατηγορούμενο, Ηλία Μίχο, πρότεινε η εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου όπου δικάζεται η υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης από τα Σεπόλια.

Αυτό σημαίνει ότι αν το δικαστήριο ακολουθήσει την πρόταση, ο 55χρονος αντιμετωπίζει την ποινή της ισόβιας κάθειρξης για τον βιασμό ανηλίκου που καταδικάστηκε.

Η εισαγγελική λειτουργός πρότεινε να μην αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό και στη μητέρα του κοριτσιού λόγω της απαξίας του αδικήματος της εκβίασης που καταδικάστηκε και της παραμέλησης που είχε επιδείξει στο παιδί.

Για τους υπόλοιπους καταδικασθέντες πρότεινε να αναγνωριστεί το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου σε όσους έχουν τελέσει την αξιόποινη πράξη της γενετήσιας πράξης με ανήλικο μόνο μία φορά και να απορριφθεί για όσους τους αποδίδεται το αδίκημα κατ' εξακολούθηση.

Η εισαγγελέας πρότεινε επίσης να μην αναγνωριστεί σε κανέναν το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη ενώ μόνο σε έναν να αναγνωριστεί αυτό της ειλικρινούς μεταμέλειας μετά την πράξη.

Στον αποκαλούμενο «Μιχάλη» που καταδικάστηκε για διακεκριμένη μαστροπεία και πορνογραφία η εισαγγελέας πρότεινε να μην του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA