Συνεχίζεται η δίκη για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τα Σεπόλια στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.
Η δίκη διεξάγεται σε κλίμα έντασης, όπως μεταφέρει ο ΣΚΑΪ, μετά και τη χθεσινή αποβολή της μητέρας της ανήλικης από την αίθουσα.
Χθες αγόρευσαν οι δικηγόροι υπεράσπισης του βασικού κατηγορούμενου, του Ηλία Μίχου, και κατά τη διάρκεια της διαδικασίας προέκυψε ένα επεισόδιο με τη μητέρα του θύματος.
Ειδικότερα, φέρεται να πέταξε έναν μαρκαδόρο με σκοπό να πετύχει τη δικηγόρο του βασικού κατηγορουμένου, και φέρεται, χωρίς να επιβεβαιώνεται πλήρως, να πέτυχε κάποιον άλλον συνάδελφό της συνηγόρου.
Στη σημερινή δικάσιμο αναμένεται να πάρουν τον λόγο οι δικηγόροι της μητέρας, που κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία και για διακεκριμένη πορνογραφία.
Πότε αναμένεται η απόφαση για τα Σεπόλια
Κατά την ίδια πηγή, η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται να ανακοινωθεί το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου, πριν παρέλθουν και τα 18μηνα για τους κατηγορούμενους.
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η απόφαση για τον Μίχο, μετά και την εισαγγελική πρόταση για αθώωσή του, λόγω αμφιβολιών, για τις κατηγορίες της μαστροπείας και βιασμού.
Η πρόταση αυτή έχει ξεσηκώσει σειρά αντιδράσεων και από την οικογένεια της ανήλικης.
Εάν καταδικαστεί, σύμφωνα με την εισαγγελική πρόταση, αναμένεται να του επιβληθεί ποινή κάθειρξης περίπου 20 ετών, εκ των οποίων θα είναι εκτιτέα τα 3 ή 4/5.
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τολμηρό «Παιδί της νύχτας» που πίστευε ότι ως το τέλος θα αναζητούμε τι μας έμαθε η ζωή
- Δημοσκόπηση Star: Πώς κρίνουν οι πολίτες τις εξαγγελίες μετά τη ΔΕΘ - Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - Τσίπρα
- Τι είναι η πλασμαφαίρεση: Πώς γίνεται η διαδικασία και οι ανεπιθύμητες επιπλοκές
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.