Μενού
Συγκέντρωση για τη 12χρονη στα Σεπόλια
Διαμαρτυρία στα Σεπόλια για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας 12χρονης | EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
  • Α-
  • Α+

Την Παρασκευή 29 Μαρτίου το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας θα εκδώσει την απόφασή του για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης από τα Σεπόλια.

Την περασμένη εβδομάδα η δίκη διεξήχθη σε κλίμα έντασης, ενώ αποβλήθηκε από την αίθουσα και η μητέρα της ανήλικης. Κατά την αγόρευση των δικηγόρων υπεράσπισης του βασικού κατηγορούμενου, Ηλία Μίχου, προέκυψε ένα επεισόδιο με τη μητέρα του θύματος.

Ειδικότερα, φέρεται να πέταξε έναν μαρκαδόρο με σκοπό να πετύχει τη δικηγόρο του βασικού κατηγορουμένου, και φέρεται, χωρίς να επιβεβαιώνεται πλήρως, να πέτυχε κάποιον άλλον συνάδελφό της συνηγόρου.

Την ίδια ώρα, η πρόταση της εισαγγελέα για αθώωσή του, λόγω αμφιβολιών, για τις κατηγορίες της μαστροπείας και βιασμού συνεχίζει να προκαλεί έντονες αντιδράσεις. 

Εάν καταδικαστεί, σύμφωνα με την εισαγγελική πρόταση, αναμένεται να του επιβληθεί ποινή κάθειρξης περίπου 20 ετών, εκ των οποίων θα είναι εκτιτέα τα 3 ή 4/5. 
 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA