Μενού
Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη
Στιγμιότυπο από νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης | Intime
  • Α-
  • Α+

Δύο τραυματίες ήταν ο σημερινός απολογισμός του συμβάντος, που σημειώθηκε στις Σέρρες, στο νοσοκομείο της πόλης πιο συγκεκριμένα, όπου καταγράφηκε έκρηξη στο νεκροτομείο.

Η 4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας και Θράκης, όπως γνωστοποίησε, διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση για το συμβάν με φορέα υλοποίησης τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της.

Από την έκρηξη στις Σέρρες τραυματίστηκαν δύο ψυκτικοί και έγινε κατά τη διάρκεια εργασιών συντήρησης ψυγείου στο νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο ένας εκ των δύο χτύπησε στο μάτι και κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του σε νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Σέρρες: Η ανακοίνωση της Υγειονομικής Περιφέρειας

«Σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, στις 12:00 το μεσημέρι, σημειώθηκε έκρηξη σε χώρο εργασίας της Τεχνικής Υπηρεσίας κατά την επισκευή ψυγείου συντήρησης αντιδραστηρίων, από άγνωστα μέχρι τώρα αίτια.

Κατά την έκρηξη τραυματίστηκαν μόνιμος υπάλληλος ειδικότητας ψυκτικού, ετών 45, ο οποίος και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο εκτός κινδύνου, και ο 19 ετών μαθητευόμενος ΟΑΕΔ ο οποίος διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Παπαγεωργίου στην Οφθαλμολογική κλινική χωρίς να διατρέχει σοβαρό κίνδυνο. Οι δύο τραυματίες φέρουν θλαστικά τραύματα και ελαφρά εγκαύματα στο σώμα, ενώ ο δεκαεννιάχρονος φέρει επιπλέον ένα διαμπερές τραύμα κερατοειδούς στον αριστερό οφθαλμό.

Η Διοίκηση της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης διέταξε επείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση για το συμβάν με φορέα υλοποίησης τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης

Δρ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΟΓΙΑΤΖΙΔΗΣ».

Σέρρες: Το χρονικό της έκρηξης στο νοσοκομείο

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τετάρτης στις Σέρρες και πιο συγκεκριμένα στο νοσοκομείο της πόλης, όπου σημειώθηκε έκρηξη στο νεκροτομείο, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για τραυματίες.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το epiloges.tv, η έκρηξη στο νοσοκομείο Σερρών οφείλεται, πιθανότατα, σε τεχνικές εργασίες που λάμβαναν χώρα στο νεκροτομείο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα.

Οι πρώτες πληροφορίες του Εpiloges κάνουν λόγο για έκρηξη φιάλης στο μηχανοστάσιο.

Στο Νοσοκομείο των Σερρών έχει σημάνει συναγερμός. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής δεδομένα του ρεπορτάζ, το περιστατικό συνέβη στον -1 όροφο του νοσηλευτικού ιδρύματος, πλησίον του νεκροτομείου, ενόσω γινόταν εργασίες συντήρησης των ψυγείων.

Από την έκρηξη τραυματίστηκαν δύο συντηρητές, χωρίς, ωστόσο, να προκληθεί φωτιά στο σημείο.

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA