Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης (27/6) στα Χανιά, με το neakriti.gr να διευκρινίζει πως ένας άνδρας σκοτώθηκε και δύο ακόμη άτομα τραυματίστηκαν.
Το τροχαίο στα Χανιά έλαβε χώρα στο ύψος των Βρυσών μετά από μετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων, με το ένα εξ' αυτών, πιθανότατα ενοικιαζόμενο και ήταν επιβαίνοντες ένα ζευγάρι Γάλλων περίπου 55 ετών, με τον οδηγό να χάνει τη ζωή του μετά τη σύγκρουση.
Την ίδια ώρα, η σύζυγός είχε πολλαπλά τραύματα και η κατάστασή της κρίνεται σοβαρή. Το άλλο όχημα, οδηγούσε ένας 40χρονος, ο οποίος είχε τις αισθήσεις του μετά τη σφοδρή σύγκρουση.
Όλοι τους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ η πυροσβεστική έφτασε άμεσα στο σημείο με δύο οχήματα και πέντε πυροσβέστες και συνέδραμε στον απεγκλωβισμό.

- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.