Μενού
Σίκινος
Άνδρας κάθεται στο λιμάνι της Σίκινου | EUROKINISSI / ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
  • Α-
  • Α+

Η Σίκινος παρακολουθεί με αγωνία τις επιχειρήσεις της Πυροσβεστικής, της ΕΛΑΣ και του Λιμενικού Σώματος για τον εντοπισμό των δύο Γαλλίδων τουριστριών, που αγνοούνται από το πρωί της Παρασκευής (14/6).

Ο Βασίλης Μαράκης, δήμαρχος Σίκινου, μίλησε στον ΑΝΤ1 για την πορεία των ερευνών, οι οποίες παραμένουν άκαρπες: «Είμαστε δύο ημέρες πάρα πολλά άτομα, έχουν έρθει Πυροσβέστες από τη Σύρο, ενώ ήρθαν άλλα τέσσερα άτομα με drones και πάλι τίποτα».

«Μας κάνει εντύπωση γιατί έχουμε χτενίσει όλη την περιοχή. Οι δύο γυναίκες έμεναν σε ξεχωριστά ξενοδοχεία, αλλά υπάρχει πιθανότητα να έχουν πάει μαζί γιατί κάποιος είπε ότι είχαν γνωριστεί μάλλον» πρόσθεσε ο κ. Μαράκης για το εάν γνωρίζονταν μεταξύ τους.

Σίκινος: Τι είπε ο δήμαρχος του νησιού

«Έχουμε ψάξει με drones, αλλά δυστυχώς οι δύο Γαλλίδες κυρίες που ήρθαν στο νησί, χάθηκαν. Δεν έχουν κινητό γεγονός που το κάνει ακόμη πιο δύσκολο» συνέχισε ο δήμαρχος Σίκινου.

«Τόσο η αστυνομία όσο και οι υπόλοιποι δεν μπορούν να τη βρουν, αλλά λένε πως βρίσκεται στη νότια πλευρά του νησιού. Η νότια πλευρά του νησιού είναι όλο το νησί καθώς έχει όλες τις παραλίες και όλα τα μονοπάτια. Έχουμε χωριστεί σε ομάδες από την πρώτη στιγμή, και ντόπιοι και πυροσβέστες που έχουν έρθει» συμπλήρωσε ο κ. Μαράκης για την πορεία των ερευνών.

«Στην έρευνα θα συμμετάσχει και ελικόπτερο, drones και βάρκες, αλλά και πάλι δεν τις έχουμε βρει. Έχουμε ψάξει όλα τα μονοπάτια» υπογράμμισε ο δήμαρχος του νησιού.

«Δεν έχουν έρθει οι συγγενείς της, αλλά έχουν έρθει Πυροσβέστες από τη Σύρο, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος της Ίου. Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι καθώς μερικά από τα μονοπάτια δεν είναι χαρτογραφημένα» κατέληξε ο κ. Μαράκης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA