Κλοπή ATM σημειώθηκε στην Ηλεία και συγκεκριμένα στη Γαστούνη τα ξημερώματα της Δευτέρας, με τους δράστες να λειτουργούν με απίστευτο θράσος, αφήνοντας πίσω τους χάος.
Σύμφωνα με το patrisnews.gr, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 3:30 τα ξημερώματα, όπου άγνωστοι προσέγγισαν το κατάστημα που βρισκόταν τοποθετημένο το ATM, με αγροτικό αυτοκίνητο και χωρίς να χάσουν χρόνο, το χρησιμοποίησαν σαν… πολιορκητικό κριό.
Έσπασαν την τζαμαρία, έδεσαν το ATM, το έσυραν με το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν μέσα σε ελάχιστα λεπτά, πριν προλάβει κάποιος περίοικος να αντιληφθεί τι γινόταν. Μέχρι και αυτή την ώρα, παραμένει άγνωστο το ποσό που κατάφεραν να αρπάξουν οι δράστες.
Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ συλλέγεται υλικό από κάμερες ασφαλείας. Σημειώνεται μάλιστα ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ATM μπαίνει στο στόχαστρο των δραστών στην Ηλεία.
- Ο Τραμπ έκανε τη νύχτα - μέρα: Η ανύπαρκτη ιστορία που παρουσίασε ως πραγματικό γεγονός
- Η νέα ημερομηνία των εκλογών, η εκτίμηση του Ανδρουλάκη και τα καλά νέα για το βουνό των Θεών
- Οι κοσμογονικές αλλαγές στον ΑΝΤ1 και η «Σιδηρία Κυρία» που βρίσκεται μια ανάσα μακριά
- Ένας κεντρικός χαρακτήρας της Οδύσσειας του Νόλαν δεν υπάρχει πουθενά στον Όμηρο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.