Silver alert για εξαφάνιση του 43χρονου Σπυρίδωνα Σέββου, από το σπίτι του, στο Κερατσίνι Αττικής εξέδωσε η Γραμμή Ζωής.
Ο 43χρονος εξαφανίστηκε το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας (28/04), όταν έφυγε για να μεταβεί στην εργασία του, στον Ταύρο Αττικής και έκτοτε, δεν έχει δώσει σημεία ζωής.
Ο 43χρονος έχει ξυρισμένο κεφάλι, καστανά μάτια, ύψος 1,73μ και είναι κανονικού βάρους.
Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο φούτερ-ζακέτα με φερμουάρ, μαύρη αθλητική φόρμα, μαύρα αθλητικά παπούτσια, μαύρο καπέλο τζόκεϊ και μαύρο τετράγωνο τσαντάκι με μακρύ λουρί, το οποίο φοράει χιαστί.
Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους του το μεσημέρι της Τρίτης και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.
Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο. Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.
Kερατσίνι: Συγκλονίζει η σύζυγός του
Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία επαφή που είχε με την σύζυγό του ήταν ένα μήνυμα στο οποίο της έγραφε «τα παιδιά θα τα πάρει ο πατέρας σου, σας αγαπώ πολύ».
Όπως η ίδια είπε την Τετάρτη 30/4, αυτό το μήνυμα δεν την προβλημάτισε, καθώς συνήθιζε να της το λέει. «Τη Δευτέρα είχε πάει στον Γεννηματά να κάνει έναν έλεγχο στο χέρι του για ένα ραντεβού που θα είχε για χειρουργείο. Πήγαν στο μετρό και πήγαν στον Πειραιά για καφέ.
Στις 2 παρά πήγαν σπίτι και του είπε ο πατέρας μου να φάνε και του είπε θα έρθει σε λίγο. Μετά του είπε πως θα πάει στην εργασία του για να τους ενημερώσει.
Εμένα μου το είχε πει και με ενημέρωσε πως τα παιδιά θα τα πάρει ο μπαμπάς μου. Το τελευταίο μήνυμα που μου έστειλε ήταν 2 η ώρα. Μου είπε “σας αγαπώ πολύ” και του είπα και εμείς. Αλλά συνήθιζε να το λέει ο Σπύρος. Ήταν ένας άνθρωπος χωρίς διαμάχες. Είχε αγχωθεί για το χειρουργείο. Κάνω έκκληση σε όποιον τον έχει δει. Αν είχε κάτι θα μου το έλεγε, είμαστε 20 χρόνια μαζί. Δεν θα άφηνε το παιδί του, δεν ξέρω τι έχει γίνει», είπε συγκεκριμένα.
- Συναγερμός στον Κεραμεικό: Άνδρας πυροβόλησε με καραμπίνα κατά του ΕΦΚΑ
- Νέοι τριγμοί στη ΝΔ μετά και την απόφαση για τις υποκλοπές - «Αντάρτικο» από 5 βουλευτές
- Μπόμπαν Γιάνκοβιτς: Η στιγμή που «πάγωσε το αίμα» του ελληνικού μπάσκετ
- Από gamer, επίδοξος δολοφόνος του Τραμπ: Τι αποκαλύπτουν τα social media του 31χρονου δασκάλου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.