Μενού
Katsouris
Μιχάλης Κατσούρης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Αίμα του δολοφονημένου Μιχάλη Κατσούρη βρέθηκε σε μαχαίρι που εντοπίστηκε στο σημείο της επίθεσης των Κροατών χούλιγκαν έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Την ίδια ώρα, η αστυνομία αναζητά τρία πρόσωπα - «κλειδιά» που φέρονται να γνωρίζουν τον δολοφόνο του 29χρονου.

Σύμφωνα με όσα φέρνει στο φως ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, «τρία είναι τα βασικά συμπεράσματα του πορίσματος της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας για την αιματηρή επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια όπου έχασε τη ζωή του ο 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ, Μιχάλης Κατσούρης. Είναι το πόρισμα που σχετίζεται με το DNA, με τις σχετικές αναζητήσεις κτλ». 

1. Αίμα του Μιχάλη Κατσούρη σε μαχαίρι και φωτοβολίδα

«Πρώτον: Σε ένα από τα μαχαίρια αλλά και σε μία φωτοβολίδα που χρησιμοποιήθηκαν στη φονική επίθεση των Κροατών χούλιγκαν βρέθηκαν σταγόνες με αίμα που ανήκε στον δολοφονηθέντα Έλληνα οπαδό», αναφέρει ο δημοσιογράφος και συνεχίζει:

«Όμως φαίνεται στα ίδια αντικείμενα να έχουν βρεθεί και δείγματα DNA άλλων άγνωστων ατόμων που δημιουργεί σύγχυση για την αλληλουχία των γεγονότων και ποιοι ακριβώς κατείχαν αυτά τα αντικείμενα».

2. «Διαψεύδεται το σενάριο ότι ο 29χρονος τραυματίστηκε ακούσια από οπαδό της ΑΕΚ»

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο δελτίο ειδήσεων του Mega, «διαπιστώθηκε από το DNA ότι το πρώτο δείγμα αίματος του Μιχάλη Κατσούρη -και αυτό είναι πολύ σημαντικό- βρέθηκε στο σημείο της αιματηρής συμπλοκής με τους Κροάτες χούλιγκαν στην οδό Κιουταχείας, έξω από το Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας.

Τι σημαίνει αυτό: ότι διαψεύδεται το σενάριο περί ακούσιου τραυματισμού του από άλλο οπαδό της ΑΕΚ που προσπαθούσαν να διαφύγουν μαζί προς τη Λεωφόρο Δεκελείας».

3. Αναζητούνται τρία άτομα που δεν συνελήφθησαν

Τέλος, «από την εξέταση ενός κινητού ενός άλλου οπαδού που συνελήφθη από την ΕΛΑΣ σε δεύτερη φάση βρέθηκαν μηνύματα όπου αναφέρεται σε τρία συγκεκριμένα πρόσωπα ασύλληπτα μέχρι σήμερα και τα οποία, όπως λέει, ξέρουν ποιος σκότωσε τον άτυχο Μιχάλη.

Τα άτομα αυτά αναμένεται να κληθούν τις επόμενες ημέρες για να καταθέσουν».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA