Μενού
Περιπολικό αστυνομίας
Επιχείρηση της αστυνομίας | ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Ο πατέρας της 16χρονης από το Χαϊδάρι που παρ΄ολίγον να πέσει θύμα απαγωγής περιέγραψε την επίθεση που δέχθηκε το παιδί του την περασμένη Κυριακή (3/3), αλλά και πώς κατάφερε να το σκάσει από τα χέρια του δράστη.

Μιλώντας στο Star, ο πατέρας της ανήλικης ανέφερε πως είχε βγει από το σπίτι περί τις 06:30 το πρωί για να συναντηθεί με μία φίλη της, που μένει σε κοντινό σπίτι, και να της δώσει κάτι. Κατά την επιστροφή της, δέχθηκε την επίθεση.

«Άρχισε να κατεβαίνει προς το σπίτι και πέντε μέτρα απ΄το σπίτι, ο τύπος την αρπάζει από τα μαλλιά της κλείνει το στόμα και αρχίζει να την τραβάει προς το αυτοκίνητο» ανέφερε ο πατέρας. 

Η 16χρονη έβαλε τις φωνές και προσπάθησε να του το σκάσει και τότε ο δράστης της έκλεισε το στόμα και την απείλησε πως θα τη μαχαιρώσει.

«Η κόρη μου ούρλιαζε. Της είπε, "σκάσε γιατί θα σε μαχαιρώσω τρεις φορές"» είπε ο ίδιος και συμπλήρωσε πως η κόρη του χτύπησε τον άνδρα στα γεννητικά όργανα και το έβαλε στα πόδια.

Την είδε ένας γείτονας και εκείνη έτρεξε στο σπίτι του. Παράλληλα, η μητέρα της άκουσε τις φωνές της και βγήκε για να την ψάξει, σύμφωνα με τον πατέρα. 

Ο δράστης, στην προσπάθειά του να διαφύγει από το σημείο βρέθηκε σε ένα αδιέξοδο και η μητέρα και ο γείτονας κατάφεραν να δουν τον αριθμό κυκλοφορίας του.

«Η σύζυγός μου είδε το αυτοκίνητο να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα και να μπαίνει σε ένα αδιέξοδο, έκανε ανάστροφη και είδαν τον αριθμό του αυτοκινήτου» σημείωσε, ειδικότερα.

Πήγαν να κάνουν καταγγελία στην αστυνομία και στο Τμήμα έφτασε λίγο αργότερα και ο ίδιος, βρίσκοντας την κόρη του σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. 

Για την υπόθεση, να σημειωθεί, έχει συλληφθεί ένας 22χρονος, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του. Το άτομο αυτό ήταν έξω με περιοριστικούς όρους καθώς διώκεται για το αδίκημα της πορνογραφίας ανηλίκων.

Ο πατέρας της 16χρονης, διερωτήθηκε πώς είναι δυνατόν να κυκλοφορούσε ελεύθερος, ενώ αναφέρθηκε στους φόβους της κόρης του. «Το παιδί ανησυχεί μήπως τον αφήσουν και την ψάξει γιατί ξέρει πού είναι το σπίτι» είπε, πριν γίνει γνωστό ότι δεν αποφασίστηκε κράτησή του. 

Σχετικά με την ψυχολογική κατάσταση της 16χρονης είπε πως «είναι χάλια, δεν μπορεί να κοιμηθεί». 

Τέλος και όσον αφορά στους ισχυρισμούς του 22χρονου ότι δεν βρισκόταν στην περιοχή, ο οποίος επέμεινε ότι η οικογένεια δεν έχει κανέναν λόγο να τον κατηγορήσει. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA