Στο νοσοκομείο Τζάνειο νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ένας 52χρονος εργαζόμενος, όταν κατά την διάρκεια εργασιών εργολάβου της ΔΕΔΔΗΕ στη Σκιάθο και κάτω από αδιευκρίνηστες συνθήκες, έπαθε ηλεκτροπληξία.
Σύμφωνα με το skiathoslife.gr, o 52χρονος μεταφέρθηκε στο Κεντρο Υγείας του νησιού με βαριά εγκαύματα ενώ οι υπεράνθρωπες προσπάθειες του γιατρού του Κέντρου Υγείας και του προσωπικού κράτησαν στην ζωή τον εργάζομενο.
Κρίθηκε όμως αναγκαία λόγω της κρίσιμης κατάστασης να μεταφερθεί σε ιατρικό κέντρο στην Αθήνα κάτι που πραγματοποιήθηκε με αεροδιακομιδή που στήθηκε από το Αεροδρόμιο «Αλ. Παπαδιαμάντης» προς το Τζάνειο Νοσοκομείο Αθηνών.
Ο 52χρονος νοσηλεύεται ήδη στην εντατική μονάδα του Τζάνειου και η κατάστασή του είναι κρίσιμη.
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τολμηρό «Παιδί της νύχτας» που πίστευε ότι ως το τέλος θα αναζητούμε τι μας έμαθε η ζωή
- Δημοσκόπηση Star: Πώς κρίνουν οι πολίτες τις εξαγγελίες μετά τη ΔΕΘ - Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - Τσίπρα
- Τι είναι η πλασμαφαίρεση: Πώς γίνεται η διαδικασία και οι ανεπιθύμητες επιπλοκές
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.