Την κινητοποίηση του ΕΚΑΒ προκάλεσε ένα συμβάν που σημειώθηκε νωρίτερα, σήμερα στους Αγίους Αναργύρους, όταν σοβάδες έπεσαν στο κεφάλι ενόις 14χρονου κοριτσιού, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.
Το κορίτσι στους Αγίους Αναργύρους περίμενε σε στάση λεωφορείου όταν έπεσαν σοβάδες –από μπαλκόνι πολυκατοικίας– στο κεφάλι του, με τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγο πως τραυματίστηκε σοβαρά.
Συγκεκριμένα, το συμβάν στους Αγίους Αναργύρους έγινε επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου 8, όταν έπεσε σοβάς από μπαλκόνι δευτέρου ορόφου κτιρίου σε στάση λεωφορείου.
Το κομμάτια του σοβά έπεσαν στο κεφάλι του παιδιού, την στιγμή που περίμενε στην στάση το λεωφορείο μαζί με την μητέρα του, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του. Στο σημείο έφτασε σύντομα Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την άμεση μεταφορά του παιδιού στο νοσοκομείο.
- Λευτέρης Ελευθερίου: Ο αθόρυβος χωρισμός μετά από 22 χρόνια σχέσης - «Δεν θέλαμε να το διαφημίσουμε»
- Φαίη Σκορδά: Στην αγκαλιά του μέλλοντα συζύγου της - Η πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε με τον Αθανασιάδη
- Η Ελλάδα (τελικά) «πεθαίνει»: Εκατοντάδες περιοχές με μηδέν γεννήσεις το 2026
- Το ελληνικό ριάλιτι του 1997 που προκάλεσε τον θάνατο ενός πατέρα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.