Σοβαρό ατύχημα με τραυματισμό καταγράφηκε το πρωί της Κυριακής (30/6) στη Φθιώτιδα, κατά τη διάρκεια του ομώνυμου ράλι, όταν αυτοκίνητο, σύμφωνα με το lamiareport.gr έφυγε εκτός δρόμου.
Το τροχαίο σημειώθηκε στην πρώτη ειδική της δεύτερης ημέρας του 41ου Ράλι Φθιώτιδας όταν το αγωνιστικό όχημα έφυγε εκτός δρόμου σε δύσβατο σημείο στον Μπράλο – Παύλιανης.
Στο 25ο χιλιόμετρο της διαδρομής του Ράλι Φθιώτιδας το ασπρόμαυρο Citroen C3 Rally2, των Νίκου Ζάχου - Ηλία Παναγιωτούνη (Νο3), βγήκε εκτός δρόμου σε δύσβατο σημείο και συγκεκριμένα μεταξύ των χωριών Οίτης και Παύλιανης.

Λόγω του δύσβατου του σημείου, ειδοποιήθηκε και η 7η ΕΜΑΚ, ωστόσο η ασφάλεια των αγώνων προχώρησε άμεσα στον απεγκλωβισμό τους χωρίς να χρειαστεί η επέμβασή της.
Παραδόθηκαν με ασφάλεια σε ασθενοφόρο για τη διακομιδή τους στο Νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο Έλληνας οδηγός έχει χτυπήσει στη μέση, ενώ προληπτικά μεταφέρθηκε και ο συνοδηγός του οχήματος.
- Η τραγική ιστορία του Ανέστου Δελιά του μοναδικού μεγάλου ρεμπέτη που πέθανε από ηρωίνη
- Ο απίθανος ανασχηματισμός, ο υπουργός που δεν θα πάει διακοπές και η επίθεση στη Δόμνα
- Ζέτα Μακρυπούλια: «Έβαλα τον εαυτό μου σε αδράνεια για πολλά χρόνια - Μου αρέσει να είμαι μόνη»
- Τούνη: «Παραλίγο να χάσω το μάτι μου στη Μύκονο» - Το μπλέξιμο με τους μπράβους του ΜακΚόναχι
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.