Μενού
Αττική Οδός
Κίνηση στην Αττική Οδό | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγο στην Αττική Οδό, με τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγο πως ένα όχημα μπήκε στην αντίθετη κυκλοφορία, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με άλλο Ι.Χ.

Το σοβαρό ατύχημα στην Αττική Οδό, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του Action24, έλαβε χώρα στο ρεύμα προς Ελευσίνα, στο 2ο χιλιόμετρο πριν το Κορωπί, ενώ δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη τα αίτια της σύγκρουσης των οχημάτων.

Εξαιτίας του ατυχήματος στην Αττική Οδό, έχουν κλείσει οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να πραγματοποιείται από τη μία. Η αρμόδια υπηρεσία διαχείρισης του αυτοκινητοδρόμου, με ανάρτησή της, κάνει λόγο πως αναμένονται σοβαρές καθυστερήσεις στο σημείο.

«Τροχαίο ατύχημα προς Ελευσίνα, αριστερές λωρίδες κλειστές ύψος διοδίων Κορωπίου. Αναμένονται μεγάλες καθυστερήσεις» αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση της Αττικής Οδού για τη σύγκρουση των δύο οχημάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες ηλικιωμένος οδηγός έκανε αναστροφή και άρχισε να κινείται αντίθετα στο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με άλλο αυτοκίνητο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA