Ένα σφοδρό τροχαίο σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (29/8στη Θεσσαλονίκη, στο ύψος του Cosmos στην Μουδανίων, με δύο ΙΧ να εμπλέκονται στο ατύχημα.
Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, τα αυτοκίνητα κινούταν επί της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Μουδανίων όταν συγκρούστηκαν. Περί αυτού μάρτυρες αναφέρουν ότι το ένα όχημα, που κινούταν με υπερβολική ταχύτητα, συγκρούστηκε με το δεύτερο όχημα.
Ως αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης, το δεύτερο ΙΧ έχει μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδερικών. Οι δύο οδηγοί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, με την οδηγό του ενός αυτοκινήτου να βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση.
- Τέλος στο μυστήριο με το ταξίδι της Σοφίας Μητσοτάκη: Η φωτογραφία-ντοκουμέντο που «καίει» τα fake news
- Οριστικό: Συνεχίζουν και τη νέα σεζόν «Το σόι σου» και «Μπαμπά σ’ αγαπώ»
- Τρόμος στο Μετρό «Αγία Μαρίνα»: Λήστεψαν επιβάτες υπό την απειλή όπλου και κρύφτηκαν μέσα στις σήραγγες
- «Μου έπιασε τα μπαλάκια και νόμιζα θα τα ξεριζώσει»: Μετά από αυτό Πολ Γκασκόιν και Βίνι Τζόουνς έγιναν φιλαράκια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.