Σοβαρό τροχαίο με εγκατάλειψη, σημειώθηκε παραμονή Χριστουγέννων στην Γλυφάδα. Η οικογένεια του θύματος, απευθύνει έκκληση να εντοπιστεί ο οδηγός που παρέσυρε τον 36χρονο πατέρα δύο παιδιών, ηλικίας 6 και 4 ετών.
Ο 36χρονος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Η κατάσταση της υγείας του είναι εξαιρετικά κρίσιμη.
Η οικογένεια απευθύνει δραματική έκκληση για στοιχεία, προκειμένου να εντοπιστεί ο ασυνείδητος οδηγός που παρέσυρε τον 36χρονο.
Πώς έγινε το τροχαίο
Το τροχαίο σημειώθηκε την παραμονή Χριστουγέννων στη συμβολή των οδών Βυζαντίου και Προποντίδος στην Άνω Γλυφάδα.
Σύμφωνα με την σύζυγο του 36χρονου οδηγός ΙΧ παραβίασε STOP στην οδό Βυζαντίου με αποτέλεσμα να παρασύρει τον 36χρονο που οδηγούσε μοτοσυκλέτα. Στη συνέχεια ο οδηγός του αυτοκινήτου εγκατέλειψε τον 36χρονο, τον οποίο εντόπισαν κάτοικοι.
Οι αστυνομικοί ερευνούν αν υπάρχει υλικό από κάμερες ασφαλείας ενώ μαρτυρίες που έχουν φτάσει στην οικογένεια κάνουν λόγο για ένα μπορντό αυτοκίνητο. Ο 36χρονος ήταν ναυτικός και είχε πάρει άδεια τις ημέρες των γιορτών για να τις περάσει με την οικογένειά του.
- Μυτιλήνη: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στο αεροδρόμιο
- Γιατί δεν αναρτήθηκαν αφίσες του Pride στο Μετρό; Η απάντηση - εξήγηση της ΣΤΑΣΥ
- Οι προβλέψεις Καμμένου για τις εκλογές: «Πολύ πάνω από 10% η Καρυστιανού, πιθανώς εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ»
- «Eάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου» - Η Τούνη απαντά για το μέγεθος του μαγιό της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.