Μενού
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
Επιχείρηση διακομιδής του ΕΚΑΒ | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» είναι, σύμφωνα με το lamiareport.gr, ένας 21χρονος μοτοσικλετιστής ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια τροχαίου ατυχήματος στη Φθιώτιδα.

Ο 21χρονος από τη Φθιώτιδα φέρει σοβαρά τραύματα και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, με το ατύχημα να λαμβάνει χώρα το απόγευμα του Σαββάτου (6/4) στον δρόμο Πελασγίας - Γλύφας, στο ύψος του Βαθυκοίλου.

Ειδικοτερα, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο νεαρός, εξετράπη της πορείας της κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με αποτέλεσμα να φύγει εκτός οδοστρώματος και να τραυματιστεί σοβαρά.

Τροχαίο στη Φθιώτιδα
Τροχαίο στη Φθιώτιδα | Lamiareport.gr

Tον 21χρονο στη Φθιώτιδα εντόπισε διερχόμενη οδηγός και ειδοποίησε την ΕΛΑΣ και το ΕΚΑΒ, το πλήρωμα του οποίου τον διακόμισε στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας, όπου αποφασίστηκε η μεταφορά του σ' άλλο νοσοκομείο.

Διακομίστηκε, στη συνέχεια, στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, ωστόσο πάλι λόγω των σοβαρών του τραυμάτων, αποφασίστηκε η διακομιδή του στην Αθήνα και στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA