Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στο «Πόρτο Πεύκο» στη Βόρεια Εύβοια με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο νέων ηλικίας 24, 21 και ενός ανήλικου 17 ετών που διασωληνώθηκε.
Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Δευτέρας (1/7) επί της Αγίου Γεωργίου Λιχάδας – Αιδηψού, όταν ο 24χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε μάντρα.
Σύμφωνα με το eviathema.gr, η σύγκρουση ήταν σφοδρή με τον 21χρονο συνοδηγό και τον 24χρονο οδηγό να τραυματίζονται ελαφρά ενώ σοβαρά τραυματίστηκε ο 17χρονος.
Οι τρεις τραυματίες αρχικά μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας ενώ στην συνέχεια με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο Λαμίας.
Λόγω σοβαρών κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων ο ανήλικος μετά από εντολή των γιατρών διασωληνώθηκε και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.
Προανάκριση για το ατύχημα διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας.
Δείτε επίσης:
Πυροβόλησαν και σκότωσαν άνδρα μέσα στο αυτοκίνητό του στο Ψυχικό - Οκτώ κάλυκες στο σημείο
Γενέθλια για την Πάμελα Άντερσον - Έκλεισε τα 57 και γράφει «πιο ευτυχισμένη από ποτέ»
- 2 αποδείξεις από το «Βρώμικο '89»: Πόσες δραχμές θέλαμε για ένα τραπέζι στις διακοπές και μπεργκεράκι;
- Ομπρέλες μόνο για μωρά και παππούδες: Μία παραλία στη Σαρδηνία το «ξεχείλωσε» με τους κανόνες
- Ο Τραμπ κομπάζει για την «μυστική αποστολή» για να μείνει ανοιχτό το Ορμούζ αλλά οι NYT τον προσγειώνουν
- Το πικρό και μοναχικό «φινάλε» της Σαπφώς Νοταρά – Ήταν νεκρή δύο ημέρες όταν την βρήκαν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.