Ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (21/09) στον Κηφισό όπου ένας οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 4:00 τα ξημερώματα όταν ο οδηγός, κινούμενος με το Ι.Χ. του επί της λεωφόρου Κηφισού, στο ρεύμα προς Πειραιά, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματος το οποίο εξετράπη και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες, στο ύψος της Γέφυρας Ροσινιόλ.
Από τη σφοδρή πρόσκρουση έχασε τη ζωή του ο οδηγός, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός, ενώ στο σημείο δημιουργήθηκε μποτιλιάρισμα μέχρι να απομακρυνθεί το αυτοκίνητο από το οδόστρωμα.
Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία.
- Η ΝΔ στα πιο κάτω της, οι μετακινήσεις στο ΠΑΣΟΚ και ο επικρατέστερος μήνας για εκλογές
- Κώστας Μακεδόνας: «Ό,τι τραγούδησα από τα 20 μου, το έζησα μετά»
- Από την Ανταρκτική στο διάστημα: Ο Αδριανός Γολέμης είναι ο πρώτος Έλληνας υποψήφιος αστροναύτης
- YFSF: Εντυπωσίασε ο Biased Beast ως Άννα Βίσση - «Έχω μείνει άναυδη, ήρθε το Καλλιμάρμαρο εδώ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.