Σοβαρός τραυματισμός ενός τετράχρονου αγοριού σημειώθηκε στην παραλία Σεργούλα της Φωκίδας.
Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, το παιδί ήταν στην αγκαλιά της μητέρας του, όταν ένα δυνατό μπουρίνι σήκωσε σανίδες sup που υπήρχαν στην παραλία.
Μια απ’ αυτές χτύπησε στο κεφάλι το παιδί. Αμέσως στο σημείο έσπευσαν λουόμενοι, αλλά και γιατρός που έτυχε να βρίσκεται στο σημείο, ενώ το αγόρι είχε σφυγμό, αλλά όχι τις αισθήσεις του.
Το 4χρονο αγόρι βρίσκεται ήδη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου στην Πάτρα, όπου έχει εισαχθεί στην ΜΕΘ.
- Μυτιλήνη: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στο αεροδρόμιο
- Γιατί δεν αναρτήθηκαν αφίσες του Pride στο Μετρό; Η απάντηση - εξήγηση της ΣΤΑΣΥ
- Οι προβλέψεις Καμμένου για τις εκλογές: «Πολύ πάνω από 10% η Καρυστιανού, πιθανώς εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ»
- «Eάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου» - Η Τούνη απαντά για το μέγεθος του μαγιό της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.