Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 25χρονος οδηγός του ΙΧ που το απόγευμα της Τετάρτης συγκρούστηκε με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κεφαλλονιάς στην εθνική οδό Πατρών - Πύργου, στο ύψος της κοινότητας Καπελέτου της Βουπρασίας.
Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, το ΙΧ που οδηγούσε ο τραυματίας, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούσθηκε μετωπικά με το λεωφορείο του ΚΤΕΛ.

Από τη σφοδρή σύγκρουση το ΙΧ μετετράπη σε άμορφη μάζα σιδηρικών, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του οδηγού, μετά από αρκετή ώρα.

- Ομαδικός βιασμός στα Χανιά: Ενώπιον ανακριτή οι κατηγορούμενοι - Σοκαριστικά βίντεο στο κινητό του ενός
- Όσκαρ 2026: Ο Σον Πεν κέρδισε το τρίτο του βραβείο αλλά δεν πήγε να το παραλάβει - Οι φήμες για την απουσία του
- Όσκαρ 2026: Ο θρίαμβος της ταινίας «Η Μια Μάχη Μετά την Άλλη» και όσα έγιναν τη μεγάλη βραδιά
- Ελίνα Παπίλα για Γιώργο Λιάγκα: «Μετά από μια διαδρομή τόσων ετών, έτσι φανταζόσουν τη ζωή σου;»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.