Σωλήνας καλοριφέρ εξερράγη σε ώρα μαθήματος στο δημοτικό σχολείο Μονοδρίου, στην Εύβοια, όπως καταγγέλλει σε ανάρτησή του ο πρόεδρος της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΔΟΕ), Σπύρος Μαρίνης.
Όπως σημειώνει, «μόνο από τύχη γλύτωσαν τα εγκαύματα οι μαθητές και η δασκάλα. Αξίζει να σημειωθεί πως μόλις την προηγούμενη μέρα με ευθύνη του Δήμου είχαν πραγματοποιηθεί εργασίες σε τμήμα του σωλήνα που εξερράγη».
Παράλληλα, στην ανάρτησή του που συνοδεύεται και από βίντεο, τονίζει: «Η πολιτική του "πάμε κι όπου βγει" είναι καθημερινά και μέσα στα σχολεία!».
«Δυστυχώς διαπιστώνουμε πως η λογική του "πάμε κι όπου βγει" διέπει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν οι υπεύθυνοι τα σχολεία και την ασφάλεια των μαθητών, των εκπαιδευτικών και του συνόλου των εργαζομένων στις σχολικές μονάδες. Δεν θα το επιτρέψουμε!», υπογραμμίζει από την πλευρά του ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κύμης.
- Μυτιλήνη: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στο αεροδρόμιο
- Γιατί δεν αναρτήθηκαν αφίσες του Pride στο Μετρό; Η απάντηση - εξήγηση της ΣΤΑΣΥ
- Οι προβλέψεις Καμμένου για τις εκλογές: «Πολύ πάνω από 10% η Καρυστιανού, πιθανώς εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ»
- «Eάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου» - Η Τούνη απαντά για το μέγεθος του μαγιό της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.