Μενού
dikastiria evelpidon ginaikoktonia
Συνθήματα σε βάρος του γυναικοκτόνου των Αγίων Αναργύρων | Eurokinissi/ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
  • Α-
  • Α+

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων οδηγήθηκε ο δράστης της γυναικοκτονίας στους Αγίους Αναργύρους, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, προκειμένου να απολογηθεί στις ανακριτικές Αρχές.

Στο σημείο έχουν συγκεντρωθεί δεκάδες άτομα φωνάζοντας συνθήματα κατά του δράστη και της αστυνομίας.

Mάλιστα, όπως ανέφερε ο ΣΚΑΪ, μόλις εμφανίστηκε ο γυναικοκτόνος, οι συγκεντρωμένοι προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό, πέταξαν μπουκάλια και σημειώθηκε ένταση με τα ΜΑΤ.

Σε βάρος του 39χρονου, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία και προμήθεια κατοχή ναρκωτικών ουσιών για δική του χρήση.

Άγιοι Ανάργυροι: Τι θα υποστηρίξει ο δράστης

Σύμφωνα με το ΜΕGA, οι συνήγοροί του θα προσκομίσουν και υπόμνημα με βασικό επιχείρημα ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά και ψυχιατρικά προβλήματα.

Θα δώσουν και σχετικά έγγραφα για να ενισχύσουν αυτόν τον ισχυρισμό ενώ θα υποστηρίξουν ότι τα τελευταία τουλάχιστον εφτά χρόνια έχει εγκλειστεί πολλές φορές σε ψυχιατρείο λόγω και της εξάρτησής του από ναρκωτικές ουσίες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δράστης αναμένεται να ζητήσει και ψυχική πραγματογνωμοσύνη για να στηρίξει τον παραπάνω ισχυρισμό.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...