Μενού
  • Α-
  • Α+

Για την Τετάρτη 1/11) μετατέθηκε η δίκη του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος κατηγορείται για υπόθεση revenge porn.

Ειδικότερα, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες για δημοσιοποίηση υλικού με προσωπικές στιγμές πρώην ερωτικής του συντρόφου, μέσω του διαδικτύου.

Πρόκειται για την πρώτη από τις τρεις υποθέσεις με συναφές ποινικό περιεχόμενο που πήραν το δρόμο της Δικαιοσύνης, ύστερα από ισάριθμες καταγγελίες εις βάρος του.

Για την υπόθεση, που κλήθηκε να δικαστεί σήμερα, είχε καταδικαστεί πέρσι τον Φεβρουάριο σε φυλάκιση 5 ετών. Κατά της απόφασης όμως ασκήθηκε έφεση από τον εισαγγελέα, με το σκεπτικό ότι η υπόθεση θα έπρεπε να αναβαθμιστεί σε κακούργημα και άρα να παραπεμφθεί σε ανώτερο δικαστήριο, όπως κι έγινε.

Υπό αυτές τις συνθήκες η δικογραφία εισήχθη προς εκδίκαση στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης, αλλά λόγω παρέλευσης του ωραρίου μετατέθηκε για αύριο.

Οι άλλες δύο ποινικές υποθέσεις εκκρεμούν στα ποινικά δικαστήρια. Αφορούσαν καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας τον Δεκέμβριο του 2021, όταν ο γνωστός παρουσιαστής είχε συλληφθεί και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος.

Μετά την απολογία του σε ανακριτή, είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA