Στις Σπέτσες μετέβη σήμερα η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ για την τριήμερη συνάντηση που έχει διοργανώσει ο Στέφανος Κασσελάκης, ενώ στη δημοσιότητα έρχονται εικόνες από τη βίλα.
«Είναι μια "μεγάλη" κατάσταση για τις Σπέτσες», είπε η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών του νησιού, Άννα Τσεκούρα, μιλώντας στην εκπομπή του Open «Πρωινό ΣουΣου». Οι βουλευτές θα συγκεντρωθούν στην εξοχική κατοικία του Στέφανου Κασσελάκη.
Όπως αναφέρθηκε παράλληλα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις αφίξεις και στη συνέχεια στις 16:00 θα ξεκινήσει η συνεδρίαση της ΚΟ, με τις παρουσιάσεις με power point του κάθε τομεάρχη, ανάλογα με την αρμοδιότητά του, μέσα στη βίλα.
Οι παρουσιάσεις της «σκιώδους κυβέρνησης» αναμένεται να τελειώσουν προς το βράδυ και στη συνέχεια θα ακολουθήσει δείπνο. Επιπλέον, έχουν νοικιαστεί τρία ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια για τις διανυκτερεύσεις των βουλευτών.
Επιπλέον, θα γευματίσουν το Σάββατο σε εστιατόριο του νησιού, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εκπομπή, έχει πραγματοποιηθεί κράτηση για 80 άτομα.
Το παρών θα δώσουν οι 33 βουλευτές του κόμματος και πέντε με έξι ανώτερα κομματικά στελέχη.

- Η ΝΔ στα πιο κάτω της, οι μετακινήσεις στο ΠΑΣΟΚ και ο επικρατέστερος μήνας για εκλογές
- Κώστας Μακεδόνας: «Ό,τι τραγούδησα από τα 20 μου, το έζησα μετά»
- Από την Ανταρκτική στο διάστημα: Ο Αδριανός Γολέμης είναι ο πρώτος Έλληνας υποψήφιος αστροναύτης
- YFSF: Εντυπωσίασε ο Biased Beast ως Άννα Βίσση - «Έχω μείνει άναυδη, ήρθε το Καλλιμάρμαρο εδώ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.