Μενού
peripoliko
  • Α-
  • Α+

Στη φυλακή, με απόφαση εισαγγελέα, οδηγείται η 64χρονη που συνελήφθη χθες στο Παλαιό Ψυχικό και κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί επιταγών και μη εξόφληση οικονομικών υποχρεώσεων. Η ίδια αναμένεται να μεταφερθεί στο σωφρονιστικό κατάστημα Ελαιώνα.

Σε βάρος της 64χρονης που είναι γόνος μεγάλης αθηναϊκής οικογένειας και πρώην σύζυγος γνωστού τηλεοπτικού δημοσιογράφου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για 22 ανεκτέλεστες καταδικαστικές αποφάσεις για αδικήματα.

Η 64χρονη βαρύνεται με καταδικαστικές αποφάσεις 24 ετών και 11 μηνών για παράβαση της νομοθεσίας περί επιταγών και μη καταβολή εργατικών εισφορών και συνολική χρηματική ποινή 38.800 ευρώ.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας, «η ανωτέρω συλληφθείσα τυγχάνει επιχειρηματίας (αναφέρεται το αντικείμενο) στην περιοχή των Αθηνών εξέδιδε κατ’ εξακολούθηση ακάλυπτες επιταγές προς εξόφληση οικονομικών υποχρεώσεων της εν λόγω επιχείρησης, δεν κατέβαλλε έγκαιρα τις δεδουλευμένες αποδοχές των υπαλλήλων καθώς και τις προβλεπόμενες εργοδοτικές εισφορές στους ασφαλιστικούς φορείς ΙΚΑ και εισφορές ασφάλισης των εργαζομένων».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA