Μενού
Χρήστης υπολογιστή
Χρήστης υπολογιστή | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την απολογία του ο 35χρονος YouTuber, ο οποίος κατηγορείται πως κακοποιούσε άτομα με ειδικές ανάγκες σε «ζωντανή μετάδοση», την ώρα που άλλα άτομα πλήρωναν για να τον παρακολουθούν,

Ο κατηγορούμενος για εμπορία ανθρώπων κατ’ επάγγελμα και κατά συρροή και σωματική βλάβη σε βάρος αδύναμων ατόμων, δήλωσε , σύμφωνα με πληροφορίες, μετανιωμένος για τα βίντεο.

Φέρεται να υποστήριξε ότι κατάλαβε το λάθος του, γι’ αυτό σταμάτησε την παραγωγή και προβολή τέτοιων βίντεο από τον περασμένο Σεπτέμβριο και ότι γνώριζε πως τα άτομα κάποια αναπηρία, αλλά ότι σε καμία περίπτωση δεν είχαν το ακαταλόγιστο.

Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι χρησιμοποιούσε ΑμεΑσε βίντεο, επειδή θεωρούσε ότι τους ωφελούσε καθώς έβγαζαν χρήματα από αυτή τη δραστηριότητα καθώς και αναγνωρισιμότητα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος YouTuber φέρεται να αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι έβαλε στο σπίτι του ή χρησιμοποίησε σε βίντεό του, κάποιον ανήλικο.

Μετά την απολογία του, κατέθεσαν ως μάρτυρες υπεράσπισης δυο πρόσωπα που συμμετείχαν στα βίντεο του 35χρονου, που δεν είναι άτομα με αναπηρία. Κατά τους συνηγόρους του , στην ανακρίτρια ήθελαν να καταθέσουν και ΑμεΑ θύματα του YouTuber, τα οποία όμως δε δέχτηκε η δικαστική λειτουργός, καθώς δε μπορούν να καταθέσουν χωρίς την παρουσία ψυχολόγου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA