Μία τεράστια σοκολατένια καρδιά ύψους δύο μέτρων έφτιαξαν στη Λέσβο για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Για την καρδιά χρειάστηκαν 55 κιλά σοκολάτας και τουλάχιστον ένας μήνας για να την κατασκευάσουν και να την χτίσουν κομμάτι – κομμάτι.
Ο ζαχαροπλάστης Παναγιώτης Ρίζος εκμεταλλεύτηκε την ημέρα των ερωτευμένων -όπως είπε στην ΕΡΤ Βορείου Αιγαίου- για να κατασκευάσει τη σοκολατένια καρδιά που αποτελεί συνέχεια του προηγούμενου εγχειρήματος που πραγματοποίησε το 2023 με τη διαφορά ότι η σοκολάτα που χρησιμοποιήθηκε πέρσι ζύγιζε 25 κιλά.
Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Συνδέσεις»
- Influencer αποκάλυψε στο TikTok ότι ο σύζυγός της είναι παιδόφιλος - Δύο εβδομάδες αργότερα, ήταν νεκρή
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Γιώργος Γιαννόπουλος: «Αυτονόητο ήταν το bullying, γιατί ήμουν ο αδελφός της ανάπηρης»
- Σελένα Γκόμεζ: «Η γυναίκα μου είναι φωτιά» της έγραψε ο σύζυγός της - Τη φλέρταρε διαδικτυακά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.