Το 2 ετών αγοράκι που είχε εξαφανιστεί από τα τέλη του περασμένου Αυγούστου από την Αθήνα εντοπίστηκε τελικά μαζί με τον πατέρα του στο Διβάρι της Γιάλοβας, στο δήμο Πύλου Νέστορος.
Το αγοράκι διέμενε με τη μητέρα του και μετά την εξαφάνισή του, είχε ενεργοποιηθεί Amber Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού».
Μεσσηνία: Στον εισαγγελέα ο πατέρας
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, χθες, Τετάρτη 11 Οκτωβρίου, ο 40χρονος πατέρας του παιδιού οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Καλαμάτας.
Η δικάσιμος ορίστηκε για σήμερα (13/10), καθώς ο 40χρονος κατηγορείται για αρπαγή ανηλίκου κάτω των 14 ετών.
- Influencer αποκάλυψε στο TikTok ότι ο σύζυγός της είναι παιδόφιλος - Δύο εβδομάδες αργότερα, ήταν νεκρή
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Γιώργος Γιαννόπουλος: «Αυτονόητο ήταν το bullying, γιατί ήμουν ο αδελφός της ανάπηρης»
- Σελένα Γκόμεζ: «Η γυναίκα μου είναι φωτιά» της έγραψε ο σύζυγός της - Τη φλέρταρε διαδικτυακά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.