Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε στον Παλαμά Καρδίτσας με 12χρονο αγόρι να έχει υποστεί σοβαρά εγκαύματα, όταν τυλίχθηκε στις φλόγες στην προσπάθειά του να ανάψει το τζάκι.
Το περιστατικό συνέβη στο σπίτι του, όταν σύμφωνα με πληροφορίες ο ανήλικος φέρεται να χρησιμοποίησε μπουκάλι με οινόπνευμα την ώρα που συγγενικό του πρόσωπο επιχειρούσε να ανάψει το τζάκι, με αποτέλεσμα να προκληθεί ανάφλεξη και το παιδί να τυλιχτεί στις φλόγες.
Οι γονείς του ανηλίκου τον μετέφεραν άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας, όπου οι γιατροί κατάφεραν να σταθεροποιήσουν. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης, κρίθηκε απαραίτητo να διασωληνωθεί και να μεταφερθεί στην Αθήνα.
Ο 12χρονος διακομίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας, (24/11) στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». Παραμένει διασωληνωμένος, δίνοντας μάχη ώστε να σταθεροποιηθεί και να κρατηθεί στη ζωή.
- Η Όπρα Γουίνφρεϊ αποκαλύπτει για πρώτη φορά μετά από 50 χρόνια το λάθος στο όνομά της
- Η Σάρον Στόουν έκοψε για έναν μήνα τη μαριχουάνα και δηλώνει άρρωστη
- Ο καταγεγραμμένος βρυκόλακας που τρομοκράτησε τη Μύκονο
- Μαριάντα Πιερίδη: «Το κεφάλαιο γάμος έκλεισε για μένα – Η επόμενη νύφη θα είναι η σύζυγος του γιου μου»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.