Κάλεσμα σε διαμαρτυρία μετά τις 12 τα μεσάνυχτα στο λιμάνι του Μαλαγαρίου απευθύνει ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Γιώργος Στάντζος, καθώς το πλοίο Blue Horizon θα καταπλεύσει στο νησί.
Το πλοίο, λίγα μόλις εικοσιτετράωρα μετά τη δολοφονία του άτυχου 36χρονου Αντώνη στον Πειραιά, άλλαξε δρομολόγιο έπειτα από σφοδρές αντιδράσεις και πλέον εξυπηρετεί τη γραμμή Βαθύ Σάμου, Κως, Ρόδος.
Το Blue Horizon αναχώρησε από τον Πειραιά σήμερα στις 18:00, στη θέση του πλοίου Blue Galaxy που εκτελούσε κανονικά το εν λόγω δρομολόγιο. Από την Κυριακή 10/9 θα εκτελεί το δρομολόγιο Πειραιάς, Βαθύ, Πάτμος, Λέρος, Κως, Σύμη, Ρόδος.
Στο μήνυμά του ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου αναφέρει: «Απόψε, Παρασκευή ξημέρωμα επισήμως στις 03:00 το Blue Horizon θα καταπλεύσει στο λιμάνι Μαλαγαρίου στη Σάμο.Καλώ όλους και όλες σε ειρηνική διαμαρτυρία, για την δολοφονία του Αντώνη, στο λιμάνι. (Από τις 00: 15 δίνουμε το παρών)».
- Λιποθύμησε γυναίκα στη συνέντευξη Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές
- Με τι καιρό θα κάνουμε Πρωτομαγιά: Οι περιοχές που θα είναι σαν φθινόπωρο
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μπεν Στίλερ: Πώς ένα tweet 3 λέξεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.