Με τη διαδικασία της πρότυπης δίκης θα συζητηθεί στις 6 Ιουνίου 2025 ενώπιον της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας το θέμα της επαναφοράς του 13ου και του 14ου μισθού στον δημόσιο τομέα.
Ο πρόεδρος του ΣτΕ Μιχάλης Πικραμμένος έκανε αποδεκτό σχετικό αίτημα της ΑΔΕΔΥ η οποία έχει καταθέσει παρέμβαση υπέρ Δημοσίου υπαλλήλου που προσέφυγε στα Διοικητικά δικαστήρια ζητώντας την επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού.
Ο υπάλληλος του Υπουργείου Παιδείας έχει ζητήσει επίσης και την αναδρομική καταβολή αυτών για τη διετία 2023 και 2024.
- Τίνα Μεσσαροπούλου κατά Λιάγκα με αφορμή το βίντεο με τον Τζώρτζογλου: «Ντράπηκε κι η ντροπή, παρωδία»
- Κι όμως, ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι ο νεότερος Πρωθυπουργός της Ελλάδας
- Ανασχηματισμός: Τι σηματοδοτούν τα νέα πρόσωπα στην κυβέρνηση - Ο πρωτογενής τομέας και οι αλλαγές στη ΝΔ
- Aυξάνεται κι άλλο η τιμή στο σουβλάκι: Αναμένεται να ξεπεράσει τα 4,5 ευρώ στην Αθήνα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.