Στις 17 Νοεμβρίου θα καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου ο Δημήτρης Λιγνάδης, κατηγορούμενος για πράξεις βιασμού σε βάρος ανηλίκων.
Πρωτόδικα είχε καταδικαστεί κατά πλειοψηφία, για τους βιασμούς δύο 17χρονων που φέρονται να έγιναν το 2015, ενώ αθωώθηκε για τον βιασμό ενός ενήλικα το 2018, που δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, κι ενός 16χρονου το 2011. Του επιβλήθηκε συνολική ποινή 12 ετών αλλά αφέθηκε ελεύθερος, καθώς του δόθηκε αναστολή μέχρι το Εφετείο.
Η Εισαγγελία Εφετών ωστόσο έχει ασκήσει έφεση κρίνοντας ότι στον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη θα έπρεπε να επιβληθεί μεγαλύτερη ποινή καθώς και ότι θα πρέπει να επανεξεταστεί η αθώωσή του για την τρίτη κατηγορία βιασμού σε βάρος ανηλίκου. Τη βασιμότητα της έφεσης θα κρίνει το Μικτό Εφετείο.
- Το ψαγμένο σχόλιο Βελόπουλου για Τσίπρα, η ψηφιακή λειτουργία του νέου κόμματος και η μομφή που ξέμεινε
- Χολαργός: Οι απειλές που δεχόταν η 53χρονη πριν την πυροβολήσει ο σύζυγός της - Τι εξετάζουν οι Αρχές
- Με σκαμπανεβάσματα ο καιρός έως το Άγιο Πνεύμα: Ζέστη και μετά μπόρες – Η πρόγνωση Μαρουσάκη
- Ο Τζον Λένον, η Γιόκο Όνο και η πιο παράξενη αντιπολεμική διαμαρτυρία που «γέννησε» έναν διαχρονικό ύμνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.